Moje kino LIVE | Mlsné medvědí příběhy

(Mlsné medvědí příběhy v kinech)
Moje kino LIVE | Mlsné medvědí příběhy

Medvědí kamarádi z úspěšného pásma Hurá na pohádky jsou zpět. Ten velký, to je Nedvěd, a ten mrňous zase Miška. Spolu podnikají ta nejbláznivější dobrodružství, aby co nejjednodušeji nacpali svá věčně hladová bříška. V novém povídkovém filmu Mlsné medvědí příběhy v kinech mají obzvlášť napilno. Uvidíte, jak se tito zábavní chlupáči seznámili, jak spolu vaří nebo ochutnávají lanýže, jak v létě slaví Vánoce, které každou zimu prospí, i jak se usmiřuje medvědí hádka. Dokonce je čeká obrovská hostina, kam dorazí medvědi z celého světa. Příběhy plné vtipu, dobrodružství a ponaučení ocení nejmenší diváci i jejich starší sourozenci a rodiče. Takže hurá na medvědy!

Nedělní výtvarné dílny

V dílně po projekci Mlsných medvědích příběhů si společně s dětmi vyzkoušíme, jak takový animovaný film vzniká, vyrobíme si medvědí loutky a natočíme s nimi krátký film. Dílnu povede zkušená lektorka Aeroškoly, která vám vše ukáže a vysvětlí krok za krokem. Pracovat budeme s technikou ploškové stop motion animace. Dílna je vhodná pro všechny děti bez rozdílu věku, těm menším pomohou s vystřihováním a lepením rodiče.

Abyste si mohli spolu s námi natočit doma krátký film, nachystejte si předem tyto pomůcky:

určitě budete potřebovat:

- nůžky

- bílou lepící hmotu (např. patafix)

dále můžete využít, ale půjde to i bez toho:

- pastelky, fixy nebo cokoliv na kreslení a malování, co máte k dispozici

- větší bílý, nebo barevný papír (A3 nebo A2) a menší barevné papíry

- lepidlo na papír

- papírovou lepící pásku

Dále si předem vytiskněte pdf soubor, který dostanete se vstupenkou. Do mobilního telefonu nebo tabletu si nainstalujte aplikaci Stop motion studio (https://www.cateater.com/). Základní verze je k dispozici zdarma pro iOS i pro Android.

Délka akce: 90 minut
Rok výroby: 2020
Země původu: Česká republika
Žánr: rodinný, animovaný

Datum lokální premiéry: 29. březen 2020

Informace o akci a jejím konání