ZÁVĚREČNÉ VYSTOUPENÍ DĚTÍ

(ZÁVĚREČNÉ VYSTOUPENÍ DĚTÍ)
ZÁVĚREČNÉ VYSTOUPENÍ DĚTÍ

Lucie Dance Dobešová a Fitness klub Slaný z.s. ve spolupráci s Kulturním zařízením města Slaného vás srdečně zvou na Závěrečné vystoupení dětí dne 14.6.2022 v Městském divadle Slaný od 17:00.

Iniciátorkou a hlavní organizátorkou vystoupení je taneční lektorka a choreografka Lucie Dobešová, tanečnice rozmanitých tanečních stylů od disco dance, show dance, přes moderní country, orientální tance až po současný moderní pop dance. Ve Slaném vede taneční kroužky pro děti již třetím rokem. Lucie dlouhodobě pracuje s dětmi na základních tanečních dovednostech s důrazem na zdravý pohyb, ale také na vnímání hudby a vlastních prožitků, které učí děti vyjádřit tancem. Ve Slaném vede Lucie také kurz Ladies Dance pro dospělé a ve svém pražském tanečním studiu Lucky Dance nabízí další taneční kurzy pro dospělé. Ukázky její práce jsou veřejné na Facebooku @luciedancedobesova. Během Závěrečného vystoupení se představí děti ve třech věkových kategoriích od 3 do 10 let.

Dále se vám představí také Fitness klub Slaný z.s., sportovní a step aerobik pro děti od 4 do 18 let, pod vedením trenérek Kristýny Hotařové a Veroniky Novákové, vicemistryň ČR ve step aerobiku. Děti se účastní závodů i vystoupení, ale mohou také cvičit jen pro radost. Trenérky pro děti pravidelně pořádají letní soustředění s atletickou přípravou.

Délka akce: 70 minut
Rok výroby: 2022
Země původu: Česká republika
Žánr: tanec

Informace o akci a jejím konání