ZÁVĚREČNÉ VYSTOUPENÍ DĚTÍ - Lucie Dance Dobešová a Fitness klub Slaný

(ZÁVĚREČNÉ VYSTOUPENÍ DĚTÍ - Lucie Dance Dobešová a Fitness klub Slaný )
ZÁVĚREČNÉ VYSTOUPENÍ DĚTÍ - Lucie Dance Dobešová a Fitness klub Slaný

Lucie Dance Dobešová a Fitness klub Slaný z.s. ve spolupráci s Kulturním zařízením města Slaného vás opět srdečně zvou na Závěrečné vystoupení dětí dne 21.6.2023 v Městském divadle Slaný od 17:00.

Již druhým rokem pořádá taneční lektorka a choreografka Lucie Dobešová vystoupení dětí, které vede ve svých tanečních kroužcích. Ke spolupráci opět přizvala Fitness klub Slaný z.s. pod vedením trenérek a vicemistryň ČR ve step aerobiku Kristýny Hotařové a Veroniky Novákové. Tentokrát vám děti předvedou taneční choreografie a pohybové sestavy, které se naučily a nacvičily ve školním roce 2022/2023.

Lucie Dobešová vede ve Slaném taneční kroužky pro děti již čtvrtým rokem s důrazem na základní taneční dovednosti, zdravý pohyb, ale také vnímání hudby a vlastních prožitků, které učí děti vyjádřit tancem. Ráda pracuje s dětmi již od tří let, ale také s dětmi se speciálními potřebami a individuálním přístupem. Vystoupení dětí na divadelních prknech považuje Lucie za nezbytnou a cennou součást své výuky, kdy mají děti příležitost překonat ostych a sebevědomě předvést co umí. Ukázky její práce najdete na Facebooku @luciedancedobesova. Díky velkému zájmu chystá rozšířit své kroužky od září 2023 do dalších míst kladenského okresu.

Fitness klub Slaný z.s. vám představí sportovní a step aerobik pro děti od 4 do 18 let. Děti se pod vedením trenérek úspěšně zúčastňují závodů i vystoupení, ale mnohé cvičí "jen" pro radost. Trenérky Kristýna a Veronika pro děti pravidelně pořádají letní soustředění s atletickou přípravou.

Těšíme se na úsměvy a potlesk nejen rodičů a příbuzných vystupujících dětí, ale i širší slánské veřejnosti a dětí, které by se k nám rády připojily od příštího školního roku.

Délka akce: 70 minut
Rok výroby: 2023
Země původu: Česká republika
Žánr: tanec

Informace o akci a jejím konání